Den lille pilot

Bedstes 4 kløver fra Ørsted

Michael (Den lille pilot)

 
Lille Michael er nu blevet en høj ranglet teenager på 18. Nogle kan måske huske ham som den lille pilot, der hver aften, lige når han var faldet i søvn, blev ringet op fra Flyvestation Skrydstrup.

Flyvestationen havde brug for hans hjælp til en eller anden mission, som kun den lille pilot kunne klare med sin lille super udstyrede  flyvemaskine.

Michael bor i Ørsted på en lille ejendom sammen med sin mor og nye far og sine 3 små søskende. De har heste, som de alle er meget glade for. Så er der de to hunde, Tumle, en lille helt sort gravhund og Ticka, en helt hvid schæferhund .Holger er en hankat .Der er travlhed i hverdagen ,men megen glæde og taknemlighed over at være blevet en lille lykkelig familie på landet med alle de gode opvækstmuligheder et sådan sted giver.

For nogle år siden, da Michael endnu var en lille dreng, ringede den lille røde telefon på hans værelse mange gange, lige når han var faldet i søvn.  Det var som sædvanlig fra Flyvestation Skrydstrup.

Der var kommet et nødopkald fra et skib i havsnød lige midt ude for Bermuda Trekanten. Om bord befandt sig det kongelige par kronprins Michael og hans kone prinsesse Maja. Der var kun den lille pilot og hans helt specielle flyver, der ville kunne redde det kongelige par fra et katastrofalt skibsforlis. Derfor bad flyvestationens chef personligt Michael om at udføre dette yderst farlige job.

Michael indvilligede på trods af, at han godt vidste, at han efterhånden var ved at blive for stor til den  lille flyvemaskine.

 

Han startede da også snart for den lille super motorcykel og kørte med rasende fart ud på startbanen, hvor man havde klargjort hans flyvemaskine. I løbet af et  øjeblik var han undervejs til bestemmelsesstedet, hvor han måtte kredse nogen tid for at orientere sig om det næsten helt sunkne skib.

På trods af de mægtige bølger, der hele tiden tordnede over det kæntrede skib, og den enorme orkan, der hærgede på stedet, lykkedes det ham at få hejst en wire med en undervandselevator ned til skibets dæk. Han havde radiokontakt med skibets kaptajn, der havde sørget for at det kongelige par og alle ombord værende var parate til redningen.

Redningsaktionen var vellykket. Ingen omkom og det kongelige par ankom til deres slot i kongeriget, hvor de takkede den lille pilot hjerteligt og overrakte ham en medalje for hans heltemodige indsats.

Den lille pilot begav sig på hjemturen. Han havde også kun lige fået det ene forhjul sat på landingsbanen, da hele maskinen med et kæmpe brag faldt i tusind stykker.

Takket hans selvtillærte faldeteknik og snildhed kunne han med et mesterhop springe over på græsmarken og lynhurtigt komme i sikkerhed på sin motorcykel, der på et øjeblik fik ham kørt hjem.

Næste morgen, da mor kom op for at vække ham, gav hun et lille råb fra sig. ” Men Michael dog, som du lige pludselig er vokset. Nu skal du altså have en ny seng.”

 
Michael kiggede ud af øjenkrogen, for han var slet ikke helt vågen endnu efter nattens strabadser, men det kunne mor jo ikke vide noget om, for hans mission var jo dyb hemmeligt. Han kunne godt se, at sengen var brast helt sammen og at han selv lå indfiltret i dynen  oven på madrassen, der var halvt under den sammensunkne seng. Godt gemt i det ene hjørne af madrassen under sengen med hovedpuden over sig 

lå en sort  højt snorkende Tumle. Den havde bare ikke lyst til at stå op endnu. Både mor og Michael kunne ikke lade være med at grine højt af dette sjove syn.

Det blev så den sidste redningsaktion for Michael, for nu var han for alvor på vej til at blive en rigtig teen ager, og så er der jo så mange andre ting, der skal klares.

Michael er blevet konfirmeret og havde en dejlig dag med familien, vennerne og Bedste. Hans søskende forguder ham og han elsker dem af hele hjertet. Han havde også skrevet en takkesang til sine dejlige forældre, som havde gjort hans store dag til et kæmpe minde for ham senere i livet.

Senere har han tilbragt et par gode år som elev på Gram Efterskole.

Nu er den helt store dag så kommet for den lille pilot. Han er fyldt 18 år og skal så ud i den virkelige verden og selv skabe sit arbejdsliv og fremtid. Han får også kørekort og måske en smart bil.

Det er en helt vildt spændende fremtid, der står åben for ham.

Bedste ønsker al mulig held/sundhed og lykke i livet for ham og gid alle hans drømme må blive opfyldt !!!!!!

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE