Hvorfor er der tårer i mine øjne?

Som I jo ved er min sidste nye bog
"Hvorfor er der tårer i mine øjne?"
udkommet den 29.2.2008.


Der er tidligere blevet lækket lidt oplysninger omkring bogens indhold, på forsiden. Disse er nu slettet og jeg har oprettet denne nye side kun til den "nyfødte".
     

   

             

Presseomtale:

Den første omtale  var onsdag den 5.3.2008 i Budstikken, hvor denne tekst med billede af forsiden var sat ind.

Else Masanneck har nu udgivet sin 4. bog ”Hvorfor er der tårer i mine øjne?” denne bog skiller sig ud fra de andre bøger som er udgivet fra denne forfatter, ved at det er i dagbogsformat. Både skrift og udformning af bogen signalerer at det er en dagbog. På sin måde speciel, både i sats og regi .

Mange vil måske kunne se nogle ligheds punkter i forfatterens eget liv og dagbogens hovedpersons. Ja, måske kan man endda se sig selv i den. Så hvem og hvordan kan man jo finde ud af, ved at erhverve sig bogen. Henvendelse desangående på forfatterens e-mail: ididitmyway@webspeed.dk, hjemmeside: www.123hjemmeside.dk/ididitmyway   eller på tlf.: 74590983

Den næste omtale var i Haderslev Ugeavis den 12.3.2008, med følgende tekst:

Else Masanneck udgiver sin fjerde bog:

Forfatteren Else Masanneck fra Vojens har nu udgivet sin 4. bog "Hvorfor er der tårer i mine øjne", der skiller sig ud fra hendes tidligere bogudgivelser ved, at den er skrevet i dagbogsform.
Mange vil måske se lighedspunkter i forfatterens eget liv og dagbogens hovedpersons. Else Masanneck debuterede som forfatter i 2003 med bogen "I did it my way" hvor hun skrev om en livsstilsændring. derefter fulgte to børnebøger "Bedstes lille verden" - historier, som forfatteren fortalte til sine to små børnebørn. På Else Masannecks hjemmeside www.123hjemmeside.dk/ididitmyway kan man bestille den nye bog og læse om forfatterens liv.

Så kom endelig den næste omtale af min nye bog.😲
Denne gang i Jydske Vestkystens "Haderslev udgave" fra borgerjournalist Lone Bønning LarsenJydske Vestkysten
Mit Haderslev


Mit Haderslev | 11.05.2008 19:52

! Vellykket Fernisering

Af borgerjournalist Lone Bønning Larsen , vojens

Der var stor fremmøde ved Else Masanneck fernisering i anledning af udgivelsen af bogen :Hvorfor er der tårer i mine øjne og som blev holdt ved Elses kolonihavehus i Vojens lørdag eftermiddag .

Hvorfor er der tårer i mine øjne er Elses 4. udgivelse og skildre en kvindes liv i dagbogsform på godt og ondt. En hårdt prøvet kvinde som bruger bogen som en fortrolig veninde for at klare livet barske realiteter . Jeg må komplimentere Else Masanneck for en spændende bog der er svær at løsrive sig fra når først man er startet.

Ved at
klikke her bliver du stillet videre til billederne fra ferniseringen

Det bliver spændende hvornår den næste kommer!

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE