Mathias (Den glade)

Mathias ( Den glade)

 

Lille Mathias er så det sidste kløverblad i Bedstes firkløver. Han blev født d.08.11.10.

Man kan godt sige, at han er lidt royal, for han blev født ved kejsersnit ligesom Maja.

Nu er den glade lille gut fyldt 3 år og der er gang i knægten fra morgen til aften. Han lyser af glæde og aktivitet. Bedste kan overhovedet ikke andet end at elske sit lille glade lyshårede barnebarn, selvom man godt nok skal være på dupperne for at kunne følge ham.

Sidste år til jul var han fuldstændig top gearet over al den halløj og alle gaverne, som julemanden var kommet med medens hele banden var ude og kalde på ham.

Julemanden var ankommet bag ved huset, hvor rensdyrene bedst kunne lande, så der var kun Bedste og far til at tage imod ham. Han havde bare så travlt, for der er jo så mange søde og artige børn, som han skulle bringe gaver til.

Vi lovede ham, at hilse børnene og give dem gaverne, som han havde med. I et nu var slæden med julemanden borte i nattemørket. Man kunne svagt høre kaneklokkerne og rensdyrenes pust fra julehimlen og væk var de i det øjeblik, hvor nogle ophidsede børn kom løbende ind i stuen og til stor begejstring så juletræet med alle lysene og pynten og et hav af gaver rundt om træet.

 

 

Lille Mathias fik mange flotte gaver, og en stor motorcykel med forskellige lyde, og som han kunne sidde på. Han var så overvældet af det hele, at to af gaverne han havde fået, bare slet ikke skulle pakkes op.

 

Det var et par små gaver, som Maja havde givet ham og købt for egne penge. Det lykkedes ikke for nogen at få ham til at åbne dem, på trods af megen lokken fra Majas side.

Hele aftenen kørte han rundt på motorcyklen med de to gaver i kassen under sædet og vogtede over dem. Først lige før midnat i et træt øjeblik lykkedes det Maja at lokke ham til at åbne dem.

Det var en fantastisk dejlig juleaften for Bedste med alle sine kære samlet i glæde på den lille ejendom i Ørsted, som danner rammen om Bedstes lille firkløver.

 

AFSLUTNING
___________
_________
_______
_____
____
___

 

Nu håber jeg, at alle har nydt at læse disse små og sjove fortællinger.

Denne bog bliver så den sidste i serien, da jeg Bedste nu er blevet en ældre folkepensionist med et lidt skrantende helbred.

Af samme grund var jeg i 2012 på et helt fantastisk ophold på Costa Del Sol gennem Gigtforeningen af 3 ugers varighed på det dejlige Montebello i Benemaldena.

Der fik jeg en utrolig god undervisning i, hvordan man kan træne og dyrke motion som gangbesværet og rullestols bruger.

Fra mit lille skønne værelse havde jeg også den mest pragtfulde udsigt til havet og palmerne.

På den lille græsplæne lige nedenfor mit værelse opdagede jeg også en af de mange katte, som jo lige opholdt sig i området.

Det var en helt nøjagtig udgave af Missie og jeg tog det som et tegn på, at lille Missie havde fulgt mig på rejsen.

Hele 2013 har været fyldt med begivenhedsrige datoer.

 

Vojens Ishockey Klub kunne fejre 50 års jubilæum. Bedste har holdt guldkonfirmation og 65 års fødselsdag. Michael (den lille pilot) er blevet 18 år. Bedste selv kan fejre 10 års jubilæum for udgivelsen af den allerførste bog.

Så dette år har været et enormt godt år for mig, og jeg håber også I kan sige det samme.

Mange knus fra Bedste.Bedstes lille verden 3: ISBN 978-87-989934-4-5 (2014

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE