Livet i billeder

Jeg er født i løvens tegn

Her er jeg så som 2 årig, ganske uden bekymringer om karriere og hvad der i det hele taget skulle ske med mit liv

Billede fra starten i 1. klasse på Styding skole, hvor jeg gik indtil 5. klasse. Herefter kom jeg til Hammelev. Det er mig den lille lyshårede i midten!

Her er et billede taget i Styding skole, da jeg gik i 4. klasse. Jeg er i bagerste række midt for. Meget vanskeligt at genkende sig selv fra dengang

Jeg er her med skolen på tur til København. Der er i 6. klasse Jeg sidder yderst til højre, med højt opsat hår. Man var vel med på moden og næsten voksen!

Det er mit konfirmationsbillede. Jeg blev konfirmeret i Hammelev kirke. Datoen var d. 24. marts 1963. Det var en stor dag i mit liv, men også blev konfirmeret i Hammelev kirke.Datoen var d.24.marts 1963. Det var en stor dag i mit liv, men også en alvorens dag. Der blev holdt fest hjemme i styding, med hele familien. Det er mig nr. 3 fra højre, med ny permanentet hår!

Billede fra realklassens afgangsdag. Det er mig nr. 5 fra venstre. Alle var i stiveste puds! :-()

Så nåede vi den sidste skoledag. Med udklædning, skilte og alt hvad dertil hører. Jeg står som nr. 3 fra venstre, med sut i munden og cowboy kostume!

Her er vi så taget til dyrskue i Kløften i Haderslev. Det var festligt og fornøjeligt! Det er mig i midten som cowboy!

En lidt ældre udgave af mig, med mit andet barn en pige, som fik navnet Ina. Hun er mor til mine nu 4 dejlige børnebørn! Tiden render hurtigt.

Mine to dejlige børnebørn er mit et og alt. De giver mig en daglig glæde og varme. De har inspireret mig til mine to børnebøger "Bedstes lille Verden".

Jeg er her fotograferet i Disney World, på mit livs rejse, til Amerika. Det er minder som har brændt sig fast i hukommelsen. Det var så stort at det ikke kan beskrives med få ord.

Så kom jeg i mediernes søgelys efter udgivelsen af mine bøger. 3 ialt indtil videre. I did it my way Bedstes lille verden 1 Bedstes lille verden 2

Dette er så fra min optræden i forbindelse med min første bogudgivelse. Receptionen blev afholdt på Sante Sol og Motion, og Carsten Vagn-Hansen var til stede. Han havde skrevet forordet til bogen.

Medalje overrækkelse på flyvestation Skrydstrup i 2006, hvor jeg opnåede 40 års jubilæum ved Hjemmeværnet.

Det er så det skriftlige bevis på, at jeg d. 21.maj 2006 havde været medlem af Hjemmeværnet i 40 år.

Her er beskrivelsen af hvordan anciennitetstegnet skal bæres. Medaljen skal leveres tilbage hvis man får højere anciennitet eller hvis man dør.

Her sidder jeg og passer mit arbejde som tracker på esk.602

Her er vi på besøg på radarstationen i Breckendorf i Tyskland. Nr.2 fra højre er mig.

Her er så lige et foto med bog " hvorfor er der tårer i mine øjne. " udgivet i 2008

Montebello 2012, et vidunderligt sted

D. 24.3.2013 kunne jeg fejre guldkonfirmation i Hammelev kirke. Her sammen med de fremmødte medkonfirmander. En dejlig dag, jeg kan tænke tilbage på med glæde

Jeg fejrede min 65 års fødselsdag sammen med gode venner på Østerkro i Vojens. En glad aften 1. juni 2013, selv musikeren var i godt humør

Så fik jeg også lige dronningens 50 års diplom og guld for deltagelse i Hjemmeværnet. Jeg fejrede også min 70 års fødselsdag i 2018.

Min 70 års fødselsdag blev fejret på Phunky i Vojens, i familiens skød!!

Min sidste nye børnebog, Bedstes lilleverden 4. Som blev udgivet i 2019.

Det er så mit karriereforløb i billeder.
Det er som et eventyr af H.C. Andersen.
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE