Artiskokker med persillepesto
4
personer
Det skal du bruge:
😎 Artiskokker med persillepesto.
4 artiskokker,
2 citroner i skiver,
50 g.bredpersilleblade,
2 fed hvidløg,
1 spsk. pinjekerner,
1 spsk.frisk revet parmesanost,
1 dl. oliven olie, salt og peber.
Sådan gør du:
Stokken brækkes af artiskokkene og de nederste blade skæres af. Klip spidserne af de yderste blade og kog artiskokkene i letsaltet vand med citronskiver i ca.20-25 min. uden at vandet spilkoger. Det skal kun simre. Hæld vandet fra og lad dem dryppe af i et dørslag.
Lav imens persillepestoen ved at blende alle ingredienserne sammen. Olien tilsættes i en tynd stråle under omrøring. Smages til med salt og peber og evt. mere olie.
Server artiskokkene varme i en dyb tallerken sammen med lune flutes og persillepestoen og citron.😘