Så er der 10 års jubilæum for udgivelse af den 1. bog

med det færdige manuskript til endnu en børnebog

Else Masanneck med sin første bog, "I did It my way". Den blev præsenteret første gang hos Santé - det motionscenter, hvor Else trænede sig ud af mange trængsler.

Elses vej var den rette

Det er nu 10 år siden, at Else Masanneck fra Vojens udgav sin første bog. En bog, der skulle vise sig at indeholde en del sandheder

 
Der var en god portion Frank Sinatra over det da Else Masanneck fra Vojens for 10 år siden udgav sin første bog. Bogen blev præsenteret til tonerne af 'I did It my way' - Ikke uden grund. Else kan li' Sinatra, og 'I did It my way' var titlen på bogen.
Bogen blev 'released' i aerobicsalen hos motionscenteret Santé i Vojens, og blandt gæsterne ved receptionen var den kendte 'radiolæge' Carsten Vagn Hansen. Heller ikke disse to faktorer var nogen tilfældighed. Elses bog handler nemlig om forfatterens egen vej ud af psykiske og fysiske trængsler, gennem det rette mix af sund kost, korrekt motion og støtte fra gode mennesker. Og her havde Else stor hjælp fra netop Santé og Carsten Vagn Hansen.
I dag vil mange af disse handlemåder virke naturlige, men da Else Masanneck stod i situationen var det endnu fremtidssnak. I dag kan hun glæde sig over at den vej hun betrådte i dag er dokumenteret som værende vejen for mange.
Og den lille bog, som Else Masanneck fik trykt for egne sammensparede midler, har da også været en god støtte for mange. For Else selv, blev den også begyndelsen på et lille forfatterskab. Hun udgav nemlig siden to bøger med små børnehistorier. Historier hun i sin tid fortalte når barnebarnet Michael skulle puttes.
Der findes et manuskript til en tredje børnebog, 'Bedstes lille verden 3'. Om den nogensinde bliver udgivet er uvist. Else Masanneck har nemlig givet sit barnebarn manuskriptet som 18 års fødselsdagsgave:
"Nu er Michael selv blevet voksen. Så nu må det være op til ham om bogen skal udgives," siger hun.
 

Barsk liv

I 'I did It my way' beskriver Else Masanneck et barsk liv. Et liv der kulminerer med fysisk nedslidning og en dyb depression. Sidstnævnte ikke mindst grundet nogle begivenheder på forfatterens arbejdsplads. Disse problemer lykkedes det, at kæmpe sig ud af, men desværre er Else siden blevet indhentet af sygdom:
"Jeg er desværre i dag svært handicappet af en rygsøjlegigt med kraftig schleration i alle bærende led. Det gør mig næsten ude af stand til at gå, og forhindrer mig i at følge den motionsplan jeg har været så glad for. Jeg har glæde af varmtvandtræning og der er i øjeblikket undersøgelser i gang, og jeg skal måske have nye knæ," fortæller 10 års jubilaren til Lokalavisen Budstikken.
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE