God jul

Julens overraskelser.
🤔
Hos Bedste er der hvert år en lille julemus, der kommer på besøg om søndagen helt fra Grønland med små gaver til de af Bedstes børnebørn, der har været artige.Julemusen ankommer sent lørdag aften og er selvfølgelig meget træt efter den lange rejse. Så den tager sig lige en lille lur på et helt specielt sted, hvor den forvandler sig til en julemusesok på væggen af sikkerhedsmæssige hensyn, for at Bedstes Missie ikke skulle gå hen og bide i den, fordi den ville lege. Det er jo ganske naturligt for en kat.😎
 Næste morgen kan Bedstes børnebørn så finde gaverne og takke julemusen, før den i en fart må tage tilbage til Grønland for at hente gaver fra julemanden, som den jo hjælper med at bringe små ting til alle søde og artige børn rundt omkring.
Denne julemus har Bedste på fantastisk vis fået kontakt til og til stor glæde for hendes nu 4 søde børnebørn.🙂😀🙃😘
Rigtig glædelig jul allesammen, og jeg håber også, at det lykkes for jer at få besøg af sådan en rar og glad lille julemus😮.

  
 


Lille juleaften bliver træet pyntet, og mine tre dejlige børnebørn venter spændt på juleaften og julemanden.
Bedste er lige så spændt på, hvad han nu har med til ungerne.
Lille Mathias, der først blev født d.8.11.10. er endnu for lille, så han sover fra det hele og vokser sig stor til næste år.
Så er der bare tilbage at sige
GLÆDELIG JUL TIL JER ALLE I 2010 .


Så er julen 2011 på trapperne.

I år bliver det spændende at se, om lille Mathias opfatter julehalløjet.
Nu er han jo blevet 1 år, og jeg tror nok, at julemusen er begyndt at rumstere rundt, for jeg synes, at der er noget der rasler og bevæger sig om natten her i huset. Det kan ikke være andet end julemusen, der er ved at gøre klar til julen, vel ?

Julen 2012 står på spring.
Lille Mathias er nu blevet 2 år og en rigtig lille glad gut med masser af krudt i, som elsker sjov og lækkert guf. Derfor synes jeg, at en helt speciel lækker chokoladekage vil gøre glæde for ham og måske også en masse andre små søde nissebørn.
               En Mathias kage.
2 æg, 150 g. sukker, 100 g.smør, 50 g. hvedemel, 1 spsk.vanillesukker, ½ tsk.bagepulver, 3 spsk. kakao, 100 g.chokolade.
Top.
150 g. marshmellows af de hvide, 60 g.sirup, 1 spsk. olie, 75 g.peanuts og mørk smeltet chokolade.
Pisk æg og sukker sammen. Smelt smør og hakket chokolade, bland det i mel, vanillesukker, bagepulver, kakao, som røres i æggeblandingen, som kommes i en smurt springform/ hjerteform.Bag kagen i en forvarmet ovn ved 170 grader i ca.40 min. alt efter ovntype. Lad kagen afkøle i formen.
Smelt marshmellows med olie og sirup til en jævn masse og kom peanuts i.
Hæld massen over den afkølede kage og lad det stå og stivne og tag kagen ud af formen og dæk den med smeltet chokolade.🙃


    Nu står julen 2016 foran os.
Også dette år bliver juleaften fejret hos den lille familie i Ørsted. Alle er blevet lidt ældre og Michaels dejlige kæreste Shannon fejrer også juleaften sammen med os. Det er så skønt for en Bedste at følge med i børnebørnenes udvikling og se at de har det godt. Maja er blevet konfirmeret, Marcus og Mathias går begge to i skole og er nogle skønne livlige drenge. Michael studere IT og har en helt vidunderlig kæreste.
Hvor jeg dog glæder mig til at fejre denne dejlige aften sammen med min lille familie.😘

Så blev det 2017. Bedste skal som altid fejre juleaften sammen med de 4 fra Ørsted.
Shannon, bedstemor og onkel skal nok også.
Nu er de små banditter jo blevet lidt ældre, men ikke ældre end, at de glæder sig også til Julemusen, der selvfølgelig også i år kommer hen til Bedste med små gaver til de artige børnebørn. Maja går på idræts højskole. Michael er færdig med sit IT kursus og Shannon er blevet salgs assistent. DE to unge har fået ny bil og fra næste år en dejlig lejlighed, hvor de flytter sammen i.
Alting er jo lykkeligt her i julen.
Knus alle og god jul.🙂

Julen 2018 nærmer sig.
Nu er Michael ( den lille pilot ) flyttet sammen med dejlige Shannon. De har begge to arbejde. Michael er kommet i et firma, der har med IT at gøre. Noget, der virkelig interesserer ham. Shannon vil være sygeplejerske. Hun er en godhjertet og frisk pige. Så hun bliver en god sygeplejerske til gavn for alle.
Både Marcus og Mathias er også blevet ældre.
Et par friske og opvakte drenge, som nok også får en god uddannelse, men endnu kan Bedste nyde deres små glade og forventningsfulde øjne juleaften, og måske får de besøg af Julemusen.!
Jeg glæder mig og kan snart ikke vente.😮
Maja, som nu er 16 år, læser videre og vil være advokat. Det bliver en god advokat, efter min mening, for hun scorer næsten kun 12 taller i prøverne. En yderst intelligent ung pige.!

Så bliver det snart jul igen i 2019.
Julemusen er helt sikkert på trapperne og Bedstes små banditter glæder sig.
Maja er ved at tage kørekort. Ja det kan man jo nu med 17 år, men selvom man er i den alder, kan man vel også få besøg af Julemusen hos Bedste.!
Jeg ønsker alle en god jul og håber, at rigtig mange får besøg af en lille julemus eller julenisse med godter.
Knus alle.😘

Ups. Så skete der lige noget uheldigt.
Der har lige været en lille julenisse her hos Bedste med dårlige nyheder.
Julemusen er desværre blevet overfaldet af en af de mange katte, som render rundt i området.
Den var ellers undervejs med små overraskelser til de artige børn, da den blev angrebet af en kat, der selvfølgelig ikke kunne se, at den var en helt speciel mus.!
Den måtte efterfølgende på skadestuen, hvor den så har fået lappet sårene og foden i gips.
Derfor er en lille nisse kommet ind som afløser. Nissen er kommet her hos Bedste med små ting til de artige børnebørn.
Nissen kunne ikke sige, hvornår Julemusen igen var rask, men ihvertfald ikke mere i år.
Derfor var der lidt mere i posen. Den skulle hilse fra Julemusen og ønske alle en rigtig glædelig jul og forhåbentlig på gensyn næste år.
Bedste vil også ønske alle en glædelig jul også Julemusen og på gensyn i 2020.!
Knus

Så nærmer sig julen 2020.
På grund af den corona epedemi, der hersker i hele verden, bliver julen i år nok lidt anderledes i mange familier.!
I Bedstes lille familie bliver den nok, som den plejer.
Den lille pilot bliver 25 år og Prinsessen er 18, men de to små banditter glæder sig til at Julemusen måske igen i år skulle dukke op hos Bedste.
Bedste håber også den kommer og glæder sig til atter i år at kunne fejre julen i den lille families skød.
God jul alle.- Knus😀


Så skriver vi 2021.
Verden hærges stadigvæk af corona epedimien og der er mange restriktioner, men heldigvis er største delen af befolkningen blevet vaccineret. Så jeg håber da, at Julemusen er sund og rask og kan komme ud til de mange artige børn. Bedste skal fejre jul med den lille familie, som vi plejer. Jeg glæder mig og håber alle må få besøg af en lille julemus eller nisse og have en rigtig god og glædelig jul. Knus😘


Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE