Bedstes firkløver fra Ørsted
 

Hele Bedstes dejlige firkløver fra Ørsted.  



 



 
Michael ( Den lille pilot )


 
Maja ( prinsesse Maja )

 
Marcus ( Emil fra Ørsted )


 
Mathias ( Den glade )

 SÅ LIDT LÆKKERIER

Glæd også alle glade nisser med dejligt lækkert konfekt
lavet af:
360 g.sukker,
2½ dl.piskefløde,
100 g. mørk chokolade,
50 g.smør,
½ dl.lys sirup,
100 g.hindbær,
lidt pyntekrymmel.

FREMGANGSMÅDE:
kom sukker, fløde, chokolade, smør og sirup i en tykbundet gryde og varm langsomt op til sukkeret er smeltet. Skru op for varmen og lad det koge i ca. 7 min.
Tag gryden af og lad massen køle af.
Purer hindbærrene gennem en sigte og bland dem i chokolademassen.
Kom hele massen i en sprøjtepose og fyld det i små forme. Pynt med krymmel og stil det køligt.
Nyd dem med hjemmelavet varm chokolade af :
50-140 g.mørk chokolade, 1 l. letmælk.
Chokoladen hakkes i mælken og varmes op til chokoladen en smeltet. Der piskes i mælken imens, så det ikke brænder på.
Serveres med flødeskum og et drys kanel ovenpå.
Man må godt forkæle sig selv og nisserne i juletiden.😀


Bagte æbler med lakrids.
Brug 7- 8 halverede og kogte æbler og læg dem i et smurt ildfast fad.
Så pisker du 2 æggehvider stift
og blander 100 g. sukker med 2 tsk. lakridspulver og evt. 2 knuste lakridsbolsjer i.
Bred marengen over æblerne, sæt fadet i ovnen på midterste rille og bag det i 15-20 min.ved 175 grader, indtil marengen er let lysebrun.
Æblekagen nydes lunt med fløde eller cremesauce.
Det er bare guf for små nissebørn.
 Julehistorie

Disse avisudklip er fra den 2.1.2010, da det blev offentliggjort at jeg havde vundet aviskonkurrencen " julehistorier".











Her får du så lige vinderhistorien

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE