Maja (Prinsesse Maja)

MAJA (prinsesse Maja)


 

Maja er jo ganske bestemt Bedstes lille prinsesse.

Da hun er den eneste pige i firkløveret, har Bedste og Maja megen glæde af de mange små pigeting, som de kan lave sammen.

Som helt lille pige, var Maja en lille prinsesse at se på. Hun havde langt hår fyldt med gyldne krøller.

Til jul de første år, når julemanden havde været med gaver, var lille Maja mest interesseret i kasserne, som gaverne var pakket ind i. Dem kravlede hun ind i og gemte sig. Det skete også nogle gange, at hun faldt i søvn i en kasse. Så kunne mor ikke finde sin lille pige.

Derfor fik hun sin helt egen historie om en prinsesse.

En aften, hvor Maja lige var faldet i søvn, blev hun vækket af støj fra en flyvemaskine. Hun kiggede ud af vinduet og så forbavset, at der stod en lille pilot ved siden af en meget speciel flyver og vinkede til hende, at hun skulle komme ud  til ham.

Maja skyndte sig at tage tøj på og listede sig ud af 

huset, uden at vække sine forældre eller søskende, som lå og sov i deres senge, for det var jo midt om natten.

Hun kom ned til den lille pilot, der spurgte, om hun ikke havde lyst til at komme med på en nat flyvetur.  Det ville Maja meget gerne. Snart fløj den specielle flyver ud i natten højt oppe over skyerne.

Maja kiggede ud af vinduet ved sin side, og så til sin forundring, at de pludselig befandt sig over en jungle. Solen skinnede på palmetræerne og nogle fantastiske bygninger. De kredsede lidt over den lille ø, der var omgivet af en strand med det hvideste sand, hun nogensinde havde set. Havet, der med sine skvulpende små bølger kunne ses rundt om øen, var azurblå  og  så klart, at man kunne se de mange fisk og koraller, der befandt sig på havbunden.

Den lille dygtige pilot fandt en bar plet på stranden, hvor han med ekspertagtig snilde, fik landet maskinen.

Maja og piloten steg ud, og snart var de omringet af en hel skare jublende og festligt klædte små mennesker, der bøjede sig helt ned til jorden i ære.

 

Forundret over al denne ståhej smilede hun et forsigtigt lille smil og hævede hånden til hilsen. Det blev straks fulgt af begejstrede tilråb fra skaren. Ud af flokken kom en høj kongeligt udseende mand hen til Maja, tog hendes hånd og kyssede den og sagde :” Velkommen til øen Deres Kongelige Højhed. Det er os en stor glæde, at prinsessen beærer os med sit besøg. Vi er dybt taknemlige over besøget og vil være meget stolte, om prinsessen vil deltage i en lille velkomst middag og måske synge en lille sang, da vi jo har hørt, at prinsessen er meget kunstnerisk.”

Det var en fantastisk festlig aften med udsøgte retter, der var garneret med de mest eksotiske frugter og drikkevarer i udhulede ananas og kokosnødder. Der blev holdt flere taler og Maja selv optrådte med et par sange ledsaget af vild jubel. Da der var gået nogle timer på denne hyggelige måde, kom den lille pilot hen til Maja og sagde, at de blev nødsaget til at afslutte og flyve hjem igen, for han havde et par andre vigtige opgaver at klare.

Der blev taget en hjertelig afsked med ønsker om snarlig gensyn, og Maja blev ledsaget op i den lille flyver under høje hurra råb fra folkene. Snart efter at flyveren var i luften og øen havde fortonet sig i horisonten, befandt Maja sig i sin dejlig lune seng, hvor hun med et smil på læben drømte videre om konger og slotte og sit besøg som prinsesse hos Maja folket i urskoven.

Prinsesse ting var lige noget for Maja, som elskede at klæde sig ud. Nogle gange tog hun Bedstes fine sko på, selvom de var flere numre for store. Med neglelak, fine sko og en fin kjole, poserede hun rundt i stuen og alle syntes hun var mægtig flot. Da hun blev lidt ældre, kunne hun godt lide at lege sangstjerne.

 

Til jul et år fik hun så en lille radio med højtaler og mikrofon, som hun så kunne afspille nogle melodier på, hvor hun  selv sang til. Familien blev placeret i stole og sofaen, hvor de så lyttede til sangstjernen, der iført det smarteste tøj og sminke, optrådte på slap line med sin sang og dans.

Maja er også en meget begavet pige. Allerede i første klasse kunne hun skrive, læse og regne. Hun er også meget dygtig til at tegne og laver de flotteste tegninger af kjoler og andet flot tøj. Hun bliver måske designer en dag eller noget ved musikken.

Maja er nu en flot lyshåret glad pige på 11 år, der interesserer sig for fodbold og sport i det hele taget. Hun er en pige med en høj intelligens, så hun har mange muligheder i fremtiden.

I hvert fald vil hun altid være Bedstes lille prinsesse !

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE